10 ani de la lansarea competiției Toyota Dream Car Art Contest

toyota-dream-art-car-contest-10-ani---ecoprofit-0

Toyota România lansează a șasea ediţie naţională a concursului dedicat copiilor: Dream Car Art Contest – Desenează mașina visurilor tale, concurs încununat de foarte multe succese ale micuţilor artiști din România, în etapa internaţională, etapă care aniversează în acest an 10 ani de la lasare.

Concursul se desfășoară în perioada 15 decembrie 2015 – 10 martie 2016  și se adresează tuturor copiilor cu vârsta de până la 15 ani. Ideea concursului este de a stimula imaginaţia și creativitatea copiilor, pentru ca aceștia să își exprime viziunile cu privire la un viitor mai bun. Desenând mașina visurilor, micii artiști au ocazia de a înţelege mai bine bucuria și importanţa unui vis și totodată a-și dezvolta interesul pentru mașini.

Toyota România se mândrește cu rezultatele extraordinare obținute până acum în etapa internaţională a concursului – din peste 85 de ţări participante și aproape 900.000 lucrări înscrise în concurs – România a câștigat:

  • 2011 – Adrian Emanuel Pristavu – mențiune specială;
  • 2012 – Ștefania Mihaela Călinescu – Medalia de AUR;
  • 2013 – Sorina Teodora Călinescu – Medalia de AUR; Iasmina Maria Răceanu – Medalia de ARGINT, Ștefania Sandu – Medalia de ARGINT și Ciprian Gherghinoiu – Medalia de BRONZ.
  • 2014 – Iasmina Maria Răceanu – Medalia de AUR; Mara Teodora Ureche – Medalia de ARGINT; Luca Filip Clima – Medalia de BRONZ și Sorina Teodora Călinescu – Medalia de BRONZ
  • 2015 – Ada Maria Ciontu – Medalia de Aur și Ioana Văllimărescu – Mențiune Specială

Câștigătorii etapei internaţionale vor merge într-o excursie în Japonia în luna august 2016, toate cheltuielile fiind acoperite de către Toyota Motor Corporation, atât pentru ei, cât și pentru însoțitori. Lucrările vor fi jurizate de către  un juriu internaţional din care va face parte și președintele Toyota Motor Corporation, domnul  Akio Toyoda.