”Mașinile Ecologice – Viitorul în Prezent”: conferința-dezbatere pe tema mașinilor ”verzi”

conferinta-masinile-ecologice-viitorul-in-prezent---ecoprofit-1

În data de 24 martie 2016, Ecoprofit.ro va fi partener media al conferinței ”Mașinile Ecologice – Viitorul în Prezent”, organizată la J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel de către Idea Events în parteneriat cu Renovatio, cu sprijinul British Romanian Chamber of Commerce.

Conferinţa Mașinile Ecologice – Viitorul în Prezentîși propune investigarea oportunităților de dezvoltare a acestui sector auto, în sensul ecologizării parcurilor auto din România. Vor fi explorate căile de sprijin guvernamental, modalitățile de finanțare, dar și beneficiile aduse de această schimbare mediului înconjurător. Evoluţia şi tendinţele acestui sector auto pe piaţa internă şi externă vor fi de asemenea subiecte de dezbatere ale acestei conferinţe.

Pentru dezvoltarea pieţei automobilelor electrice este nevoie de o întreagä infrastructură a staţiilor de încărcare electrică, nu doar la nivel local, ci şi la nivel naţional. De aceea, reprezentanţii Renovatio, producător de energie verde și primul dezvoltator de staţii de încărcare electrică, vor oferi informaţii avizate în domeniu.

Speakerii conferinţei Mașinile Ecologice – Viitorul în Prezent:

  • Din partea producătorilor și importatorilor auto, va vorbi Alexandru Şeremet – Corporate Communication Manager BMW Group România, precum şi un reprezentant al mărcii Volkswagen
  • Explicațiile ținând de infrastructură le va oferi Alexandru Teodorescu – CEO Renovatio
  • Informaţii despre achiziţionarea maşinilor ecologice în sistem operațional vor fi comunicate de Robert Maftei – Director Executiv Unicredit Leasing Fleet Management
  • Despre modificările legislative cu efect anticipat în domeniu va aduce lămuriri Adrian Raţiu – Managing Partner la Casa de Avocatură Raţiu&Raţiu
  • De demontarea miturilor legate de mașinile electrice se va ocupa jurnalistul Oraan Mărculescu – Business Manager Ecoprofit.ro
  • Moderatorul dezbaterilor va fi Vlad Mironescu – Redactor-Şef ProMotor.

De asemenea, nu vor lipsi ”actorii” care fac obiectul acestei conferințe: mașinile electrice. Grupul Renault România va expune modelul de succes Zoe, iar Volkswagen va fi prezent cu reputatul model e-Golf.

Doritorii de informații avansate se vor putea înscrie la teste ulterioare. Accesul în sală se face doar pe bază de invitaţie, cu confirmare de participare, la adresa de email: ana.marin@theprivateluxurygroup.com.

Despre organizator:

Idea Events este divizia de evenimente a companiei româneşti, Private Luxury Group. Iniţial dedicată brokerajului de avioane private şi călătoriilor de lux, Private Luxury Group, prin divizia sa de evenimente, Idea Events, lansează o serie de evenimente publice, ce vizează dezbaterea unor subiecte de importanţă naţională şi internaţională.