Sâmbătă 20 iunie, la ”Grafitti Wrooom” poți testa VW e-up!

Sâmbătă, 20 iunie, la MIDOCAR Vitan, are loc a doua ediție a micro-festivalului urban “Graffiti Wrooom!”. În cadrul evenimentului, clienții și vizitatorii vor putea face cunoștință cu proiectele sociale din București, vor asista la inaugurarea primului studio de radio mobil din România (într-un VW Transporter T2!) și vor putea testa pe viu primul VW 100% electric de la noi: e-up!

grafitti wrooom midocar - ecoprofit

MIDOCAR continuă demersurile începute anul trecut alături de societatea civilă și oferă, din nou, un spațiu de desfășurare manifestărilor pop-art, dar și proiectelor consacrate din București: Adoptă, Iubește Adoră, Atelierele Pegas, Bastart, Burger Van, Desculț în iarbă, Dume de Mestecat, Incubator107, Limonada lui Iulian, M60, Wood Be Nice.

grafitti wrooom midocar - ecoprofit 1Anul acesta, conceptul Graffiti Wrooom! se îmbogățește cu elemente noi. ”Portocală”, Transporter-ul T2 recondiționat de Autobaza și MIDOCAR, devine oficial studioul din care va emite AutobazaRadio. Lansarea lui ”Portocală” va fi marcată în cadrul evenimentului de un concert live acoustic, susținut de doi dintre membrii trupei E.M.I.L. Alături de ”Portocală”, la MIDOCAR Vitan vor fi expuse cele mai frumoase bus-uri din oraș, pentru că anul acesta se sărbătoresc 65 de ani în familia Volkswagen Transporter.

grafitti wrooom midocar - ecoprofit 2Publicul va putea testa în premieră în România noul VW e-up!, primul model electric de serie fabricat de Volkswagen. Citadina cu propulsie 100% electrică le va demonstra celor prezenți ce înseamnă mobilitatea cu adevărat ecologică, e-up! fiind printre puținele modele electrice vândute oficial în România.

Mai multe detalii despre mini-festivalul urban organizat la reprezentanța MIDOCAR din Splaiul Unirii 643-673 puteți afla pe pagina de facebook, precum și pe pagina online dedicată.