A doua ediție a conferinței „Sustainable buildings – A step into the future

sustainable-buildings-ecoprofit-1

În data de 15 iunie, Idea Events, împreună cu Asociația Together For a Better Tomorrow, organizează o nouă ediție a conferinței “Sustainable buildings – A step into the future. Evenimentul va avea loc la Hotel Sheraton București, în intervalul orar 9:30 – 15:30 și va face parte din seria de acțiuni pe care Idea Events o dedică sustenabilității, sub titulatura Împreună pentru un viitor mai bun. Asociațiile partenere ale evenimentului sunt Romanian Green Building Council și ROFMA.

A doua ediție a conferinței va reuni unii dintre cei mai apreciați lideri ai industriei, experți și profesioniști dedicați arhitecturii sustenabile, a căror activitate este îndreptată nu doar către construcția de clădiri sau orașe, ci și către modelarea unui viitor mai verde pentru generațiile următoare.

Invitatul special al evenimentului este arhitectul Ben Allen, fondator și director al biroului de arhitectură Studio Ben Allen din Londra, dezvoltatorii primului proiect european ce deține acreditarea WELL Building (cladirea One Carter Lane). Standardul WELL Building presupune măsurarea, certificarea și monitorizarea caracteristicilor mediului construit care au o influență asupra sănătății și confortului ocupanților (calitatea aerului și a apei, accesul la lumina naturală, vegetație, confortul personal, alimentația sănătoasă), fiind o premieră pentru mediul construit din România.

Speakerii evenimentului vor discuta  despre beneficiile operării și lucrului într-o clădire verde, despre standardul Well Building, despre soluții de reducere a costurilor de întreținere și creștere a satisfacției și siguranței chiriașilor, despre modalitățile de eficientizare a costurilor și consumului prin utilizarea tehnologiilor și materialelor de ultimă generație, legislație și reglementări în domeniu și vor prezenta cele mai sustenabile proiecte din domeniul arhitecturii/construcțiilor sustenabile.

Mai multe despre speakeri și agenda evenimentului pe pagina dedicată.

Mulțumim partenerilor noștri, care prin contribuția lor au făcut posibilă desfășurarea evenimentului:

  • Partener GOLD: Genesis Property
  • Parteneri SILVER: Private Luxury Group, Private Jets Europe
  • Parteneri media: Wall Street, Agerpres, Igloo, Arena Construcțiilor, Ecoprofit.ro
  • Traducerea oferită de Casa de Traduceri.

Informații privind înscrierea și achiziționarea biletelor AICI.

Despre organizator și co-organizator:
Idea Events este divizia de evenimente a Private Luxury Group. Cu experiență în organizarea de evenimente private, pentru clienții săi exclusiviști, în 2016, Idea Events a început organizarea unor serii de evenimente publice generate de cele mai de actualitate subiecte internaționale și naționale în ceea ce privește sustenabilitatea și dezvoltarea durabilă.
Cu fiecare eveniment organizat, Idea Events promovează bunele practici, încurajează creativitatea și facilitează schimbul de experiență. Toate materialele folosite în cadrul evenimentelor sunt confecționate din materiale reciclate, iar prin fiecare acțiune este promovată o abordare cât mai prietenoasă cu mediul înconjurător.
Asociația Together for a Better Tomorrow are ca scop organizarea de acțiuni și proiecte menite să sprijine dezvoltarea durabilă și să încurajeze un stil de viață sustenabil.
SHARE